Esmenes de CS a les ordenances 2018
Miguel Ámgel Ibáñez

El portaveu del grup municipal de Ciutadans a Gavà, Miguel Ángel Ibáñez ha explicat avui a la premsa local algunes de les esmenes incorporades per l’equip de govern en les ordenances fiscals pel 2019 debatudes i aprovades, inicialment, en el Ple Extraordinari celebrat el passat dimecres.

Ibáñez assegura que es tracta de propostes “eminentment socials” i d’entre totes elles n’ha destacat tres, “la primera és assegurar les deduccions en l’IBI a les famílies amb algun integrant amb discapacitat, ja que entenem que aquesta mateixa situació ja suposa un sobre esforç econòmic important”.

Una altra esmena incorporada ha estat la d’incloure les deduccions fiscals a les finques rústiques ja que, segons el líder de Cs, “no podem posar traves a la pagesia de Gavà que va minvant. Cal evitar que desaparegui”.

Finalment, Miguel Ángel Ibáñez s’ha referit al canvi que han proposat a la inicial proposta de la taxa als habitatges turístics precisant que “vèiem que era injust un import fixe, perquè no és el mateix un apartament de 65 metres quadrats, que una casa unifamiliar de 300 metres quadrats. Per això, vam proposar una tarifa progressiva de 3 euros el metre quadrat, de manera que qui més recapta, més paga”.