Gavà estudia nous ajuts per als més afectats per la pandèmia
Raquel Sánchez.

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez ha dit que l’Ajuntament, en la mesura de les seves possibilitats, estudia noves mesures de suport als sectors més afectats per la pandèmia”. Sánchez ha recordat que “en la primera onada de contagis ja vam tirar endavant un pla de xoc que ha estat molt ben valorat pels sectors econòmics i comercials del nostre municipi” i ha avançat que “ara estem estudiant noves línies d’ajut ”.

L’Alcaldessa ha reconegut que “ si bé les noves restriccions decretades pel Govern de la Generalitat pels propers 15 dies suposen un fort impacte econòmic”, creu que “resulten necessàries per frenar l’increment exponencial de contagis”.

Val dir que un bon nombre de bars i restaurants de Gavà han adaptat la seva oferta a la modalitat de “demanar per emportar” per tal de poder seguir funcionant una estratègia que Sánchez valora i esperona perquè diu que en moments així cal ser creatius i la resta de la ciutadania els hem d’ajudar fent comandes.

Sánchez ha demanat “comprensió i paciència davant la incertesa” perquè és conscient que “hi ha moltes persones que ho estan passant molt malament, ja sigui perquè han patit la malaltia, o l’han patit familiars seus, o perquè han vist afectada la seva feina i estan travessant dificultats econòmiques”. Amb tot plegat, segons Sánchez “és molt comprensible que la gent estigui cansada i que es respiri certa crispació, per això ens hem d’ajudar”.