Gavà triomfa al campionat de Llançaments català
Víctor Peso s'ha penjat l'or

El Club Atletisme Gavà conclou la seva participació en llançaments al Campionat Català d’Hivern a Serrahima amb uns extraordinaris resultats. Dels 5 participants de l’entitat, tres va acabar amb medalla, i els altres dos en meritòries quartes posicions

El millor resultat el va obtenir Víctor Peso, que va aconseguit l’or en la prova de llançament de Martell en categoria sub-18. Peso va fer una marca de 54.07m. en el quart intent, obtenint, a més, la mínima exigida per poder competir al Campionat d’Espanya.

L’Elisa Verdeguer, va aconseguir la medalla de plata en llançament de Disc amb una marca de 34.46m. Cal destacar que Verdeguer competia al costat de la setena millor atleta estatal de Disc junior.

Pol González també va guanyar medalla. Concretament la de bronze en el llançament de Martell sub-20 amb una distància de 29.47 metres.

Roger Morales tenia la difícil papereta de participar en dues proves: la de Javelina i la de Disc. Ell, expert i amb millors marques en el pes, volia agafar forces i millorar les seves marques en aquestes disciplines, i de poc no aconsegueix el bronze al Disc. En un últim llançament de Pol Cos, de l’Igualada, li va prendre la tercera plaça. Encara i així, va aconseguir la seva millor marca personal amb 38.81m

Cal esmentar la participació d’Ariadna Esteve, que va acabar quarta en el concurs de disc, el mateix de l’Elisa. El seu va ser un llançament de mèrit, 32.99m, que va aconseguir en el primer intent. Segons el Club, “tenint en compte que l’Ariadna es va incorporar de nou als entrenaments a meitat de temporada, és una gran fita”.

 

 

PUBLICITAT