Gran debut de Pepe Oriola al Campionat de la Xina de Turismes
Gran debut de Pepe Oriola al Campionat de la Xina de Turismes.

Pepe Oriola ha signat un espectacular debut al Campionat de la Xina de Turismes d’aquest cap de setmana en Ningbo, on es convertir en el gran protagonista.

El pilot de Gavà, al volant d’un Ford de l’equip Changan Ford FRD Andy Yan, va ser el més ràpid en les dues tandes d’entrenaments lliures, però, a més, en la cronometrada es va adjudicar la pole de forma magistral (1.50:163). Des d’aquesta privilegiada posició, va poder assegurar-se la victòria, per davant del seu company d’equip Andy Yan, aconseguint, així, el primer triomf de Ford en el CTCC.

En la segon cursa, en canvi, les posicions de sortida es decidien per sorteig. En el cas d’Oriola, partia 11è, però no va ser cap handicap, ja que aviat va presentar les seves credencials, per a protagonitzar una brillant remuntada, que li va permetre pujar al podi com a 2n classificat. D’aquesta manera, Pepe Oriola no només ha estat el més ràpid, sinó que també ha signat un doble podi que l’ha erigit com el millor pilot del cap de setmana en Ningbo.

Oriola assegurava que havia “estat increïble i es mostrava “molt content a Ningbo, un circuit que segons admet “s’adapta al meu estil de pilotatge”. El gavanenc precisa que “no esperava anar tan ràpid des dels entrenaments lliures, classificant-me primer en les dues tandes; ni fer-me amb la pole, la qual cosa m’ha donat molta confiança per a afrontar les dues carreres i aconseguir la meva primera victòria de l’any. Però també he tingut el privilegi d’aconseguir el primer triomf per a Ford en el CTCC. No puc demanar més”.

Pepe Oriola afegia que “Ford m’ha proposat afrontar unes altres dues curses, però ara com ara és molt aviat per a aventurar-me a saber quin serà el meu futur al 2020. M’encanten els reptes i la meva màxima és competir i guanyar carreres. Confiem a aconseguir-ho en les pròximes cites d’aquest campionat”.

El CTCC presenta la particularitat que els pilots estrangers poden competir un màxim de quatre proves. En el cas d’Oriola, després de confirmar la seva participació a Ningbo, també preveu disputar les proves de Hunan, el 26 i 27 d’octubre, i Shanghai, el 23 i 24 de novembre.