GSSP defensa el pressupost en dependència
Juan Carlos Bondia

El grup municipal de GSSP ha volgut denunciar, davant la premsa local, que “el govern de la ciutat no hagi gastat tota la partida destinada a dependència”. El regidor d’aquesta formació, Juan Carlos Bondia, ha explicat que en el passat ple municipal l’equip de govern va presentar algunes modificacions del pressupost de forma urgent i, el que més ens va cridar l’atenció és que 75.000€ que havien d’anar a aquestes ajudes es dediquin a altres menesters”.

Bondia ha precisat que, “ni des de GSSP, ni des de Podemos, ho podem ni acceptar ni comprendre, ja que mai poden sobrar diners per això. És per aquesta raó que ens hi vam oposar”.

GSSP assenyala que “aquestes partides són essencials per donar suport a persones que pateixen dificultats per afrontar les activitats del dia a dia, ja sigui per raons físiques, psíquiques o socials” i afegeix que “serveis com l’ajuda a domicili, la teleassistència en cas d’urgència mèdica o el menú a casa de les persones amb mobilitat reduïda es podrien haver millorat i estès a més gent”.