GSSP demana millores en asfaltat i senyalització
Juan Carlos Bondia, regidor de GSSP

El grup municipal de GSSP ha expressat als micròfons de la premsa local “la necessitat urgent de millorar de l’asfaltat de molts carrers del municipi”. Segons ha precisat el regidor d’aquesta formació, Juan Carlos Bondia, “hi ha vies especialment transitades per autobusos i camions, com Sant Lluis o Colomeres on el ferm presenta considerables desperfectes i les reparacions puntuals fetes, a base de pedaços, només resulten una solució temporal”.

Bondia també s’ha referit a l’estat “lamentable de molts carrers de Gavà, com ara els de Begur, Palafrugell i Tellinaires” que, al seu entendre, “presenten un estat desolador des de fa anys”.

Per a GSSP també “cal millorar la senyalització d’alguns carrers per garantir la seguretat” i ha posat com a exemple “la carretera Santa Creu de Calafell, a l’alçada del Lidl, on darrerament hem de lamentar diversos accidents. És per això, que cal prendre accions perquè els conductors respectin les limitacions de velocitat”. Bondia També ha demanat “una millora de la senyalització i una major presència policial als voltants dels centres escolars, especialment en les hores d’entrada i sortida, per vetllar per la seguretat de l’alumnat”.

Juan Carlos Bondia ssegura que “totes aquestes propostes són totalment assumibles amb els més de 5 milions d’euros que van sobrar del pressupost anterior”, per això lamenta que “tot i que van ser propostes nostres per aquest exercici no van ser acceptades. Esperem que al final imperi el sentit comú i que el govern local les porti a terme perquè els veïns i veïnes de Gavà ho necessiten”.