GSSP felicita Presec
Herrera, a l'esquerra, conversa amb Estela Ortega, de Podem.

El grup municipal de GSSP ha participat, aquest matí, de la jornada de portes obertes a les instal·lacions de Presec amb motiu de la commemoració del seu 30è aniversari.

El portaveu de la formació, Miguel Herrera, ha qualificat de “fantàstica la tasca que desenvolupen les treballadores i treballadors de l’empresa municipal per mantenir en condicions òptimes la ciutat”. Herrera ha precisat que “la neteja és el principal motiu de queixa i, a la vegada, d’agraïment per part de la gent” perquè al seu entendre, “una localitat amb més de 46.000 habitants és molt difícil de mantenir i, el fet que Gavà pugui tenir aquest servei es deu a Presec” per aquesta raó referma que “cal ser justos i comprendre que l’empresa té limitacions tècniques i humanes”. Herrera creu que “potser caldrà plantejar-se ampliar la plantilla i la maquinària, perquè també sigui més moderna”

Miguel Herrera conclou afirmant que “cal valorar i agrair la meravellosa feina que fan i analitzar les necessitats existents per posar-hi remei”.