II Reunió de Velocitat Ciutat de Gavà

El Club Atletisme Gavà, per iniciativa de l’staff tècnic i seu grup de velocitat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gavà, la Federació Catalana d’Atletisme i el suport dels patrocinadors, celebra el pròxim 16 de juny de 2018, a l’Estadi Municipal La Bòbila de Gavà el 2a Reunió de Velocitat «Ciutat de Gavà».

En aquesta segona edició de la Reunió de Velocitat «Ciutat de Gavà», el club espera “poder comptar amb els millors atletes de l’especialitat, com una nova demostració que el nostre club està abocat en el desenvolupament i promoció d’aquest esport, l’atletisme, que tant ens apassiona”.

Encara que és una reunió enfocada a la velocitat, el 800 masculí la van introduir l’any passat per petició de la secció de fons del club i aquest any l’han mantingut i també s’ha incorporat alguna sèrie de 800 femení

El club explica que, “responent també a alguna petició, s’ha inclòs alguna prova de tanques en alçada SUB18”.

Aquest esdeveniment ve a afegir-se a altres competicions pròpies que l’entitat esportiva desenvolupa durant l’any, com el Cros «Ciutat de Gavà», Trofeu Promoció – G.P. Fira dels Espàrrecs, el Meeting de Veterans «Ciutat de Gavà» i més recentment el 1r Gran Premi de Marxa «Ciutat de Gavà» o el Criterium de Llançaments «Ciutat de Gavà».

El C.A. Gavà espera “convertir la nostra ciutat en un referent en totes les disciplines de l’atletisme, amb el millor nivell possible i on els nens i nenes del nostre club puguin practicar l’atletisme en qualsevol de les seves modalitats en les millors condicions possibles”.