Laura Redondo aconsegueix 72 metres en martell
Laura Redondo bat de nou el rècord nacional

Laura Redondo se supera dia a dia en una temprada on està demostrant una extraordinari estat de forma i uns objectius clars. Aquest cap de setmana, la gavanenca ha batut, per dues vegades, el seu rècord d’Espanya de martell en un brillant Meeting de Madrid, prova pertanyent al World Athletics Continental Tour Silver.

La nostra llançadora, que ja ha millorat la seva plusmarca nacional fins a quatre vegades en el que va de temporada, va obrir el seu concurs amb un llançament de 71.96 metres, 33 centímetres més que el rècord reeixit a La Nucia, dissabte passat, i mínima per a Munic.

Minuts després, en la seva tercera temptativa, aconseguia per fi els 72 metres, distància que està a només mig metre de la mínima per al Mundial d’Eugene i se situa vint-i-dosena en el rànquing mundial de l’any.

“No vull obsessionar-me, gaudiré i a veure què surt a Nerja”, assegurava Redondo a Teledeporte després de la seva bons actuació, conscient que el Campionat d’Espanya del pròxim cap de setmana a la localitat malaguenya ha d’obrir-li la porta de la cita mundialista, encara que ara mateix estaria dins per rànquing.