Laura Redondo bat de nou el rècord nacional
Laura Redondo bat de nou el rècord nacional

Laura Redondo es mostra imparable. Aquest dissabte, va tornar a batre el rècord d’Espanya en llançament de martell, a la Nucia, sumant 23 centímetres a la seva plusmarca catalana i espanyola amb un millor intent de 71,63 m en la prova inicial. Recordem que la gavanenca ja va pulveritzar el rècord nacional que ostentava, fa només una setmana, en el decurs del campionat català disputat Tarragona amb una distància de 71,40 metres, evidenciant el seu esplèndid moment de forma.

Amb els 71,63 metres, signats en el sisè i últim intent, la llançadora blaugrana s’ha quedat a només 17 centímetres de la mínima per a l’europeu de Munic (71, 80 m) i mig metres de la mínima per al mundial.

Laura Redondo precisava que s’ha trobat “súper bé i molt còmoda llançant”, i assegura que creu que “encara puc llançar més i rascar algun centímetres més” i espera aconseguir-ho “o bé dimecres a Pamplona, o dissabte a Madrid. La meva intenció és arribar als 72,5 metres, que és la mínima per al Mundial i, ja més endavant, seguir al mateix nivell i poder ser als Jocs de París del 2024.”