Laura Redondo torna a batre el rècord nacional
Laura Redondo

La gavanenca Laura Redondo ha tornat a demostrar la seva imbatibilitat, aquest cap de setmana, en la disputa del Campionant de Catalunya d’Atletisme, a Tarragona assolint un nou rècord d’Espanya en martell, amb un llançament de 71,40 metres.

Així doncs, Redondo s’ha superat a si mateixa, ja que l’anterior plusmarca nacional tenia el seu nom després que llancés el martell a 70,66 metres al juny de l’any 2021 a La Nucia (Alacant). En aquesta ocasió, només li han faltat 40 centímetres per a aconseguir classificar-se per als Europeus que tindran lloc a Munich aquest estiu.

L’atleta, a les ordres de Luis Lizaso, es va esforçar amb l’últim llançament i va arribar més lluny que mai. Val a dir, que no va ser una gran sorpresa perquè la triple campiona d’Espanya ja ha superat els 70 metres en quatre ocasions i a Tarragona estava signant una gran jornada (els seus intents havien arribat a 69,61, 68,87, 69,79, i 68,45 metres). A més, la seva plusmarca d’enguany estava en 69,75 metres.

Amb 34 anys, la llançadora de Gavà, que va competir en els Jocs Olímpics de Tòquio (va acabar en el lloc 29), apunta un nou èxit després de la plata reeixida recentment en la Copa d’Europa de llançaments.

Més èxits gavanencs

Paul McGrat, al podi

El campionat de Tarragona també han estat exitós per a dos altres esportistes de la nostra ciutat. Paul McGrath s’ha proclamat campió absolut de l’atletisme català en els 5000 metres marxa, amb un temps de 19:58:49, i Ariadna Esteve es va penjar el bronze llençant el disc a una distància de 38.64 i establint, també ,la millor marca del Club Atletisme Gavà

Ariadna Esteve es va penjar el bronze