Bronze per a Pablo Verdeguer

Pablo Verdeguer, del Club Atletisme Gavà, va sumar 4.343 punts en el campionat català sub-23 de Proves Combinades i va aconseguir la medalla de bronze, per darrere del Ferran Merino (AA Catalunya) i el Marc Salvatella (FC Barcelona).

Verdeguer, a més, va batre el rècord del club en Pista Coberta en un heptatló que fins al moment tenia Miguel Redondo. L’atleta del CAG va obtenir bons resultats en perxa (tercer en la general amb un salt de 3.80m), en alçada (tercer amb 1.80m) i en pes, on va fregar els 11 metres.

Aquesta és la segona medalla de Pablo Verdeguer en el campionat promesa després de l’aconseguida l’any passat, on va quedar segon obtenint la plata.

A més, d’aquest cap de setmana, calen destacar dos aspectes més del CAG. D’una banda, quatre mínimes més per disputar campionats d’Espanya. Miquel Domènech, que anirà al campionat absolut espanyol en 1.500ml, Inés Aguilera, mínima en Triple Salt sub-16 i en Marxa, on Érika Duro i Berta Vilà van aconseguir, a Barberà, la mínima pel campionat d’Espanya de marxa de 5km.

En el mateix gran premi de marxa, Érika Duro, Carla Pérez i Nahuel Urcola van obtenir la medalla de plata en sub-16, sub-12 i sub-10 respectivament.