Medalla de plata per a Miquel Doménech

L’atleta de Gavà, Miquel Doménech, ha tornat a demostrar la seva ferma projecció i extraordinari moment de forma, aquest cap de setmana, a Sabadell, en guanyar la medalla de plata en la prova dels 800 mll, en el 42è Campionat de Catalunya Absolut en pista coberta. Aquest triomf se suma a l’or que f a pocs dies ja es va penjar en el Campionat de Catalunya Promesa (sub-23).

Doménech, en aquesta ocasió ha assolit la seva millor marca de la temporada, amb un crono de 1:53.35s, per darrere d’Alejandro Rodríguez, de l’ISS L’Hospitalet, amb un temps de 1:53.10s. El tercer lloc ha estat per Adrià Mas, del FC Barcelona, a 1:53.36s, és a dir, a només un centèsima de Domènech, la qual cosa demostra com va ser la cursa en els metres finals.

Així doncs, Doménech puja fins a la quarta posició del rànquing català, i entra dins dels 20 primers en el rànquing espanyol. Ara, el seu objectiu, són els campionats estatals, i de fet, la setmana propera té una de les proves de foc de meitat de campanya: el campionat sub-23 d’Espanya.