Or per a Miquel Doménech al Campionat de Catalunya sub23
Miquel Doménech al podi del 800mll

Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat el campionat de Catalunya promesa (sub-23) en pista coberta. El Club Atletisme Gavà hi va assistir amb sis atletes, amb molt bons resultats per part de tots i amb diverses marques personals.

Marques

El millor resultat de tots va ser pel Miquel Doménech, que es va endur l’or en la final del 800mll amb una marca de 1:59.58s, suficient per aconseguir un nou campionat promesa. La propera cita serà el campionat absolut la setmana que ve.

Un altre bon resultat a destacar va ser el del Jaume Escofet, del grup de velocitat, que va quedar 8è en la final del 400mll, després de fer la seva millor marca personal a les semifinals amb un crono de 50.77s. Val adir que Escofet encara tindrà una oportunitat per assolir la mínima i poder assistir al Campionat d’Espanya.

També va ser el debut d’Alexia Hartmann en els 1.500mll, amb una marca de 5:07.55s. L’atleta del CAG, amb llicència de les Illes Balears, no podia lluitar per les medalles, però malgrat tot va aconseguir un meritori 5è lloc.

En alçada, Pablo Verdeguer va respondre a una setmana de molta càrrega física amb un excel·lent resultat, superant el seu propi rècord i el del club, amb una marca de 1.86m. 

Pel que fa a les dues atletes del grup de velocitat, Dieuna Latorre i Maria Morató, ambdues van fer dues proves i al final es van mostrar satisfetes pel treball aconseguit. Era el primer campionat promesa on participaven i malgrat els nervis, Latorre va aconseguir marca personal al 200mll i Morató es va quedar a tocar de la seva en els 60mll.

El CAG va acabar la classificació de clubs en 12ena posició amb 18 punts d’un total de 39 equips.