Desprès de l’excel·lent acollida que ha tingut la prova pilot d’instal·lar el Mercat de Pagès els dissabtes, ara aquesta iniciativa es queda definitivament tots els dissabtes a la plaça Major. Així doncs, ara hi haurà dos dies a la setmana on els ciutadans podran anar a comprar productes agrícoles directament als pagesos: el ja consolidat dels dimarts al parc de la Torre Lluch, i aquest dels dissabtes.

Josep Pañella, president de la Cooperativa Agropecuària de Gavà, ha subratllat que la iniciativa de posar el Mercat de Pagès també els dissabtes “va sorgir dels mateixos pagesos, que em van traslladar la demanda de moltes persones en el sentit de posar el Mercat de Pagès els dissabtes per poder donar més servei, i és que pensa que hi ha molta gent que treballa els dimarts, però els dissabtes molta gent el podrà gaudir, així que crec que serà un gran encert deixar el Mercat de pagès fixe cada dissabte”.

Pañella no només s’ha mostrat molt satisfet amb aquest nou dia, sinó que a més avança que “el més probable és que ho puguem ampliar encara més ja que la intenció, en un futur proper, és posar-hi a més de les parades de fruita de verdura, altres parades de productes diferents”. Ara mateix n’hi ha quatre parades al Mercat de Pagès, tot i que n’hi ha cinc llicències i, per tant, encara e podria ampliar el Mercat amb una parada més.

Tan optimista és Pañella que no dubta en dir-nos que “si tot va bé i no hi ha cap ensurt, i com que hi ha demanda, l’any vinent s’haurà de posar també a la platja en horari de tarda, em consta que l’Ajuntament ho està estudiant i està interessat”.

Aquest estiu ja hi ha hagut també una prova pilot d’aquest Mercat de Pagès a Gavà Mar, i pel que comenta el president dels pagesos gavanencs, sembla que la prova no ha anat gens malament.