Miguel Ángel Ibáñez
Cs lamenta que les novetats en les línies d’autobusos que passen per Gavà “arribin ara, a final de mandat, i no molt abans”

Miguel Ángel Ibáñez, portaveu de Ciutadans-Partido de la Ciudadanía (Cs), celebra que “avui la línia Gavà 1 canvia la seva freqüència de pas i passa dels 30 minuts fins els 20”. El regidor gavanenc creu que “és una bona notícia perquè és una reducció de temps de freqüència de pas molt important i ens alegrem que sigui així perquè és un autobús molt important per la gent que es desplaça d’un barri a un altre de Gavà”.

Ibáñez ha posat en valor tant aquesta millora com la posada en marxa de les dues línies exprés que connecten Gavà amb Barcelona. Tot i això, ha assegurat que “si el govern de Gavà hagués tingut realment un pla de mobilitat, aquestes millores que s’estan presentant els darrers dies s’haurien fet molt abans”. I és que, segons el portaveu taronja, “si el govern socialista hagués tingut realment un projecte de millora de la mobilitat hauria treballat amb l’AMB per tenir aquestes millores no ara, a final de mandat, sinó molt abans en benefici de Gavà”.

Ibáñez, doncs, ha expressat la seva satisfacció per aquestes millores ja que “Gavà necessita un canvi en mobilitat, igual que necessita un canvi també en seguretat, en promoció de comerç, etc.”.