Unió de Cooperadors
Miguel Ángel Ibáñez espera que la Unió de Cooperadors tingui continuïtat

Ciutadans-Partido de la Ciudadanía (Cs) ha valorat l’inici de les obres de l’edifici de la Unió de Cooperadors, on s’ubicarà un nou espai de regeneració econòmica per la ciutat. El portaveu de la formació, Miguel Ángel Ibáñez, ha assegurat que aquesta “és una bona idea per ajudar a tothom que vulgui començar un projecte nou, creiem que és una oportunitat per generar feina a Gavà i per apostar per una economia circular, així com per una política inclusiva”.

Ibáñez, però, adverteix que el seu grup espera que “aquesta sigui una aposta amb continuïtat i que no sigui com altres apostes a les que el PSC ens té acostumats, como ara La Casa de les Famílies que ha acabat sent l’Escola d’Adults, així que esperem que el govern de Gavà no deixi aquesta idea merament com una fotografia d’any electoral”.

Ibáñez desenvolupa aquesta idea en considerar que “existeix el risc de que el govern de Gavà no faci les inversions necessàries d’aquí a poc temps perquè al Centre de Suport a l’Empresa ja es dona l’ajut als que volen començar una petita empresa, als autònoms, als que volen fer una cooperativa, etc. I, tot i que aquest és un projecte en principi diferent que aposta més per l’economia circular, esperem que no arribi un moment en què les inversions defalleixin i això acabi sent una sucursal del Centre de Suport a l’Empresa”.