Or per a Domènech al Campionat Universitari

Miquel Domènech ha aconseguit la medalla d’or, aquest cap de setmana al Campionat Universitari. El gavanenc va acabar primer en la prova dels 1500 metres, distància en la qual, tot i no ser la seva especialitat, va aconseguir dominar amb un temps de 4:27.30, cinc segons de diferència respecte al segon. Segons sembla, el triomf va ser força treballat degut al fort vent . Malgrat tot, i segons precisen al web del Club Atletisme Gavà, “conforme passava la jornada es va poder comprovar el bon rotllo entre universitats i es va passar una jornada entretinguda, perquè a nivell de marques era complicat poder aconseguir quelcom”.

A més de Domènech, 3 esportistes més del club gavanenc van prendre part en lacompetició. La primera en fer-ho va ser Marta Castillejo (Universitat de Barcelona) en la prova dels 3000 metres llisos que va acabar quarta amb un temps de 12:24.4.

Poc després era el torn de l’Almudena Cayero, (Universitat Politécnica) qui feia el seu debut aquest any en els 400 metres. El vent va ser un handicap i va ser sisena a la final amb un temps de 1:16.31s.

En categoria masculina, el Jordi Lacambra 88s (Universitat Pompeu Fabra) va córrer en una prova poc habitual per a ell, els 400 metres llisos, que només havia corregut un cop aquest any el coberta. Igual que en el cas de les tanques, el vent canviant en les corbes i en l’última recta van dificultar el desenvolupament de la prova, acabant 5è a nivell universitari amb una marca de 53.88.