Míríam Nogueras visita la Fira

La diputada al Parlament pel PdeCat, Míríam Nogueras, ha estat aquest matí de diumenge a Gavà per visitar la Fira d’Espàrrecs. En el seu recorregut per la mostra agrícola, Nogueras ha estat acompanyada pels líders de la formació a nivell local i pels responsables de la Cooperativa Agropecuària de Gavà, Josep Pañella i Salvador Barri. Nogueras ha expressat la seva “enorme sorpresa per la grandiositat d’aquesta fira que fins avui no coneixia, i on constato la gran creativitat i dedicació que és fa visible en aquesta exposició de paneres”. Per a Nogueras “és realment impagable” i “per això considero que els política tenim la responsabilitat d’aportar cada vegada més eines per tal que iniciatives així, no només es mantinguin, sinó que creixin”. La diputada assegura que “l’existència d’espais on col·lectius d’àmbits ben diversos es puguin expressar fan són essencials” i qualifica la fira com “un exemple brillant del talent que hi ha Catalunya”.

El president del PdeCat a Gavà, Isidre Casas, ha refermat la seva “ferma defensa de la pagesia gavanenca i la gran feina que fan per mantenir viu aquest esperit i per contribuir a posar en valor el producte estrella del nostre conreu, com és l’espàrrec, promocionant, així, Gavà”

Casas ha lloat també l’espai gastronòmic que “cada vegada creix amb més restaurants”, però ha precisat que “el que nosaltres demanem és que, a partir de l’any vinent sigui el propi gremi qui l’organitzi per poder potenciar encara més el sector”

Finalment el líder PdeCat a Gavà s’ha fet referit a la situació política del país perquè “gent com Meritxell Borràs, que l’any passat visitava la fira amb nosaltres, ara no ho pot fer per estar empresonada. Reivindiquem, tantes vegades com calgui, la seva llibertat i la de la resta de polítics així com el retorn dels qui estan a l’exili”.

Casas ha fet aquestes declaracions davant d’una panera elaborada per Gabriel Martorell on s’hi pot veure una estelada, i el reclam de “democràcia” i llibertat pels polítics empresonats el procés.