Rafanell valora el pressupost del 2019

El regidor de CiU a l’Ajuntament de Gavà, i integrant del PDeCAT, Antoni Rafanell, ha volgut explicar les raons d’abstenir-se en la votació del pressupost municipal per al 2019 en el Ple celebrat aquest dijous. Rafanell, tot i admetre que “s’han incorporat diverses de les nostres aportacions” considera que “no és suficient i els comptes presenten una línia continuista que no respon a les necessitats de la ciutat”.

Rafanell troba a faltar “una major inversió per impulsar el petit comerç i la petita i mitjana empresa, perquè són sector claus per afavorir el progrés de la ciutat i el benestar” . També considera “insuficient l’aposta en polítiques d’igualtat. No entenc com una ciutat que es defineix com a feminista hi inverteix menys d’1%”. Rafanell, tot i veure amb bons ulls “les accions a les escoles per lluitar contra les actituds masclistes”, considera que també “cal treballar en l’àmbit cultural per caminar cap una societat més madura i tolerant”.

En infraestructures, el regidor tampoc està satisfet perquè diu que “cal millorar la seguretat en molts carrers” i ha posat com a exemple “la necessitat d’il·luminar els passos de vianants a la riera de Sant Llorenç”.