Noemí de la Calle visita Adisga
Noemí de la Calle durant la visita a Adisga.

La diputada al Parlament de Catalunya de Cs, Noemí de la Calle, ha visitat aquest dimecres Adisga, acompanyada per integrants de l’agrupació local del partit. La Calle, que es membre de la comissió d’Afers Socials ha volgut conèixer de, primera mà, “la seva feina i necessitats amb l’objectiu de seguir treballant per la seva millora diària”, ja que, al seu entendre, “la seva tasca és molt valuosa per millorar la qualitat de vida i la inclusió de les persones amb discapacitat, per tal que puguin dur una vida el més autònoma possible, amb accés a l’habitatge, al mercat laboral a l’oci, a l’esport i a la cultura i supleixen, tot sovint, la inacció de la polítiques de la Generalitat de Catalunya”.

El president d’Adisga, Pedro Manuel Corvillo, assenyala que “aquestes visites són importants per a nosaltres perquè ens permeten traslladar informació i explicar com treballem per la inclusió. Necesitem tot l’ajut institucional perquè el nostre personal és professional i ens suposa un sobrecost”.

Per a Cs Gavà, la Calle és “coneixedora i sensible de l’assumpte” i per això “hem cregut molt oportú poder organitzar la visita al centre i així de poder actualitzar de les eines necessàries per a la seva millora diària. Adisga és una entitat mereixedora de reconeixement perquè, sense ànim de lucre, lluita pel reconeixement i plena integració de les persones amb discapacitat intel·lectual. Aquests nois i noies, homes i dones necessiten que es garanteixin els seus drets, la seva qualitat de vida i la seva inclusió en la societat”

Miguel Ángel Ibáñez assegura que, des del partit que lidera, “no s’han deixat d’atendre aquestes demandes”, tot recordant que fa uns mesos vam visitar CAVIGA i la seva aula multisensorial que ha s’ha pogut materialitzar, en bona part, al suport del nostre grup a la Diputació de Barcelona.”

Ibáñez assegura que “a nosaltres ens mou la política útil” i es mostra convençut que “Gavà necessita un canvi també en matèria social, un canvi que des de Cs impulsarem”