JNC
Vilaró i Casas, aquest matí

Oriol Vilaró és gavanenc i pertany a la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) de la nostra ciutat, a més de ser encarregat de les polítiques juvenils de Junts per Gavà (JUNTS). Avui ha comparegut davant els mitjans de comunicació locals, juntament amb el portaveu de Junts, Isidre Casas, per explicar-nos que a l’organització política juvenil “estem bastant actius ara mateix, està havent-hi un activisme molt important i ens reunim a Gavà dues o tres vegades a la setmana treballant per temes com el Pla de Ponent, que volem aturar-lo per tirar endavant polítiques mediambientals”.

Però Vilaró ens ha admès que, en realitat, “a la JNC el que principalment el preocupa és el tema de l’habitatge, que actualment està en uns preus molt elevats, tant que a qualsevol jove que estigui estudiant, o fins i tot treballant, li dona problemes. Aquí a Gavà és també un problema greu perquè els lloguers pugen de 800 euros cap amunt, i aquesta és una altra de les nostres lluites”.

La JNC de Gavà va néixer l’any 2013 vinculada a l’antiga Convergència Democràtica de Catalunya, però l’any 2017 es va re-fundar ja sota el paraigua del PDeCAT. Vilaró ha destacat, entre d’altres propostes que l’organització està proposant, “les polítiques per combatre l’atur juvenil” que Junts ha portat recentment al Senat espanyol. El jove militant de Junts, finalment, anima a tots els joves a que “treballin, s’impulsin, i vulguin estar amb la JNC per tirar endavant tots els drets i les llibertats que ens mereixem tots els joves”.