Pepe Oriola a les 12 Hores de Monza

Pepe Oriola competirà, des d’aquest divendres, en les 12 Hores de Monza, prova de les Touring Car Racing (TCR) que es disputa en el mític circuit italià i que serà el seu debut amb el seu nou equip, el Brutal Fish Honda.

Al costat dels seus companys d’equip, el britànic Daniel Lloyd i l’eslovac Martin Ryba, pilotant l’Honda Civic Type R TCR, són un dels equips favorits per a aconseguir la victòria.
“Estic molt il·lusionat per tornar a competir. He tingut l’oportunitat de realitzar alguns tests previs amb l’Honda Civic i les sensacions són molt positives”, ha indicat Oriola.

“És clar que lluitarem per la victòria i serem un dels rivals a batre. Estic preparat per afrontar el primer repte de la temporada, després de diversos mesos d’inactivitat per culpa de la pandèmia per la COVID-19”, ha afegit.
La competició, que se celebrarà sense públic, es disputa sota unes estrictes mesures de seguretat i sota un format de competició en dues carreres.
D’aquesta manera, aquest mateix divendres, Pepe Oriola afrontarà la primera carrera de la competició, que tindrà lloc a les 15.00 hores i tindrà una durada de 4 hores. El dissabte, en canvi, haurà de superar amb èxit les 8 hores, en la carrera 2, a partir de les 11 hores.

El pilot gavanenc és un gran especialista en proves de resistència. No en va en l’edició 2019 de les TCR Spa 500 es va proclamar vencedor manifesta que “no nego que aquest tipus de competicions m’agraden i em diverteixen. És adrenalina pura, però també és important trobar la complicitat amb l’equip tècnic i amb els teus propis companys d’escuderia”.
Oriola ha dit tenir “moltes ganes d’aportar victòries amb el nou equip. L’Honda Civic està donant molt bons resultats i espero que es traslladin a la pista”.

El pilot de Gavà no competeix des del passat 24 de novembre, després d’imposar-se a Xangai en l’última carrera de les TCR Àsia. A més, aquest 2020 és especial per a ell perquè el pròxim dia 18 es compleixen 10 anys de la seva primera victòria en turismes, en la Supercopa SEAT León en el circuit britànic de Brands Hatch. Llavors tenia 16 anys i es va convertir en un dels pilots més joves de la història a guanyar una carrera de la FIA.