Pepe Oriola acaba segon a Zhejiang
Pepe Oriola al podi.

Pepe Oriola arribarà a l’última prova de les TCR Àsia lluitant pel subcampionat després dels dos segons signats aquest cap de setmana a Zhejiang, penúltima reunió del campionat.

“Estic molt content amb aquest doblet. Hem demostrat a Zhejiang que som molt competitius i que lluitarem fins al final pel títol”, va afirmar el gavanenc, que aquest any deixa de costat les WTCR per tal de centrar-se en el certamen asiàtic després d’acceptar l’oferta d’un equip coreà que defensa els colors de Hyundai.

Oriola es va mostrar particularment satisfet de la segona mànega “perquè no esperava aquest resultat, en partir des de la vuitena posició” per la graella invertida.

El campionat està pràcticament vist per a sentència a favor de Lucas Engster, l’actual campió. Engster ha guanyat sis de les vuit carreres disputades. Aquest cap de setmana va sumar la seva sisena victòria i un tercer lloc, havent abandonat només en una ocasió.

Engster, autor de la Pole, va guanyar la primera carrera per davant d’Oriola, que va sortir tercer, per darrere de David Lloyd –Honda–, però el va superar en la tercera volta. Oriola va perdre momentàniament la segona posició a les mans d’Huang Chu Han –Audi–, però va recuperar aviat la posició. El de Gavà va entrar segon en meta, a 18″ de Engster i pressionat per Han i Lloyd, amb Diego Moran –Hyundai– cinquè, sense haver pogut consumar els seus intents de superar a Lloyd.

En la segona carrera Oriola va prendre una sortida espectacular, de vuitè a tercer després de Daniel Miranda i Martin Xie. Xie va superar a Miranda però tots dos es van tocar i Diego Morán va prendre el comandament. Oriola havia comès un petit error batallant amb Xie, però aquest tom gairebé immediatament camí de boxs per un problema mecànic.

Oriola va quedar segon, mentre Engster va superar a Miranda per a col·locar-se tercer.