Pepe Oriola confia en les seves possibilitats

El WTCR torna a l’activitat a Vila Real, un dels tres circuits urbans que composen el calendari de la sèrie, al costat de les pistes de Marrakech i Macau. Amb tot, el traçat portuguès suposa un repte, atès que la meitat de la graella no té experiència prèvia en aquesta pista. És el cas de Pepe Oriola, encara que el pilot de Campos Racing no està massa preocupat per això. De fet, Oriola espera tenir “una bona actuació” amb la seu Cupra TCR donada la seva bona relació amb els circuits urbans.

El gavanenc és un dels onze pilots que seran novells a Vila Real i que es veuran obligats a conèixer tots els secrets del traçat portuguès, de 4.785 metres, durant els lliures. Malgrat això, l’espanyol està confiat de poder completar una bona actuació pel seu bon rendiment en els traçats urbans: “No conec Vila Real, però ho faré bé. He fet algunes voltes en el simulador de Campos. Gaudeixo molt en les pistes de carrer. Al final, he competit a Macau i Marrakech i fins i tot a Singapur en les TCR International Series. I sempre m’ha anat bé”.

En aquesta línia, el pilot de Cupra al WTCR ha afegit: “En els circuits urbans t’acostes als murs sense tocar-los i suposo que sempre he tingut la confiança en el cotxe i en el meu pilotatge per arribar prop dels murs i no tocar-los. És per això que normalment vaig bé i sóc ràpid en les pistes de carrer. En el cas de Vila Real, és una carrera molt important per Oscaro, el principal patrocinador del nostre equip. Estan tractant de créixer a Portugal i m’agradaria aconseguir un bon resultat per a ells”.