Pepe Oriola pateix un accident al Jarama
Així va quedar el cotxe d'Oriola després del xoc

Pepe Oriola ha hagut d’abandonar la prova al circuit del Jarama, aquest cap de setmana, en patir un acident en la primera de les curses. Així, en la primera volta de la primera carrera Jessica Bäckman se’l va emportar per davant. La sueca es va passar en una de les corbes, va anar a tota velocitat per l’herba tallant-la i va entrar gairebé en perpendicular en la pista.

L’impacte amb l’Honda del gavanenc va ser important i Oriola va perdre uns segons el coneixement i es dolia del maluc, per la qual cosa va ser traslladat a l’hospital per a un examen més profund, perdent-se la segona carrera.

Després d’un TAC, Oriola confirmava, que es troba bé.

Mehdi Bennani es proclama campió de les TCR Europe Series

El marroquí Mehdi Bennani ha escrit la pàgina més brillant de l’automobilisme del seu país en proclamar-se guanyador de les TCR Europe Sèries, si fa no fa que l’Europeu de Turismes, en l’última prova puntuable disputada aquest cap de setmana en el Jarama.

Una prova que va veure una clara victòria de Mikel Azcona en la primera carrera i una gran remuntada del navarrès en la segona, des del 10è lloc de la graella fins a les portes del podi.