Pepe Oriola podi a Zhuhai
Pepe Oriola podi a Zhuhai

El campionat de TCR asiàtic va posar rumb aquest cap de setmana a la primera de les seves tres cites a la Xina. A Zhuhai el gran guanyador va ser un Lucca Engstler conquerint les dues victòries. El pilot de Gavà, Pepe Oriola va ser segon en la primera carrera i va abandonar en la segona.

Oriola va començar amb bon peu la segona ronda de les TCR Àsia. El gavanenc va acabar segon en la primera carrera després de remuntar des de la sisena posició. En la sortida va avançar al jove Daniel Miranda i al expilot del WTCC Filipe de Souza. El seu bon ritme no es va quedar en la segona volta ja que va aprofitar una petita sortida de pista de Diego Morán (que havia completat una mala sortida) per avançar-lo i col·locar-se segon. La següent víctima va ser el campió del TCR britànic i excompany d’Oriola a Craft Bamboo Racing al 2017, Donen Lloyd. Oriola va avançar a Lloyd en la segona corba de la setena volta.

Amb Lucca Engstler a un món de distància, el Oriola va baixar el ritme i es va centrar en defensar-se de Lloyd. No obstant això, la carrera va acabar darrere del Safety Car a causa d’una sortida de pista de Douglas Khoo a la volta 12. Lucca Engslter va fer valer la pole aconseguida dijous i va aconseguir la victòria per davant d’Oriola i Lloyd.

Segona cursa

En la segona carrera les coses van canviar radicalment peral gavanenc, que va haver d’abandonar quan era segon. El pilot de Solite Indi va realitzar una gran sortida i es va col·locar segon després de Roland Hertner, a qui va avançar al final de la primera volta. No obstant això, l’alegria li duraria poc a Oriola ja que Lucca Engstler el va superar, just abans que aparegués el Safety Car per la sortida de pista de Hertner.

En la nova sortida, Oriola es va passar de frenada en la corba 11 el que va provocar que es quedés estancat en la grava i no pogués reprendre la marxa. Al costat de d’Oriola també van acabar en la mateixa corba Martin Xie, Filipe De Souza i Donen Lloyd, encara que aquest últim va poder tornar a pista.

En matèria de resultats, Lucca Engstler va ser primer seguit de Diego Morán i l’indonesi Daniel Miranda.