Pepe Oriola presenta el seu nou cotxe

Pepe Oriola ha presentat el seu cotxe amb el qual participarà, aquesta temporada al Mundial de Turismes. El pilot de Gavà conduirà un Seat León Cupra amb l’equip Campos Racing i, de fet, serà l’únic representant espanyol del nou campionat, el WTCR, que neix fruit de la unió del WTCC i las TCR amb l’objectiu de ser un referent mundial de l’automobilisme.

En l’acte, celebrat a Carpe Diem Barcelona, Oriola va comptar amb el suport de la seva família i amics com ara el jugador d’handbol del Barça, Lassa Viran Morros, i el tennista, Marcel Granollers.

L’acte, presentat per la Miss Espanya Sofia del Prado i la periodista Judit Florensa, va comptar amb l’assistència de personalitats del món del motor com Marcello Lotti, fundador de les TCR Series, els presidents de la Federació Espanyola i Catalana d’Automobilisme Manuel Aviñó i Joan Ollé respectivament i Aman Barfull, director esportiu del RACC, entre uns altres.

Oriola, a per totes

Pepe Oriola va declarar que “aquesta temporada ha de ser clau en la meva carrera professional. Tinc un gran equip i el millor cotxe perquè aquest sigui el meu any i tant de bo celebri, en aquest mateix lloc, un títol d’aquí a uns mesos”.

Oriola, al costat del seu company d’equip John Filippi, començarà la temporada el proper 7 d’abril al circuit de Marrakech. El gavanenc va manifestar que “m’he preparat dur per començar en les millors condicions. Serà una competició nova, més emocionant i competitiva. Marrakech és un circuit on vaig aconseguir el meu primer triomf al WTCC amb 18 anys. Intentaré fer un bon paper sobre la pista i tenir un bon debut en aquest certamen internacional”