Miguel Herrera, portavoz del grupo municipal de PODEMOS

Quant es triga fins a Martorell? I fins a Sant Feliu? I en transport públic? Correcte, massa. Ens veiem forçats a anar fins a Barcelona o fer mitja hora de bus —com a mínim— per poder agafar un mitjà de transport que ens dugui fins a un altre tren o bus que ens porti a un altre lloc de la comarca. Tampoc és fàcil si vius a Begues, Torrelles, Sant Climent o Cervelló. I encara ho és menys si vius al nord del Baix Llobregat.

Volem institucions que reclamin pels errors que s’han comès i que facin alguna cosa per defensar-nos d’incendis d’autobusos o de retards injustificables. Els treballadors i treballadores gavanenques no hauríem d’aguantar com dia rere dia hi ha incidències en un camí que se’ns ha promès sempre fàcil. I tampoc volem llevar-nos dues —o tres— hores abans per haver de fer autèntiques acrobàcies per arribar a la feina, escola o a una quedada amb els amics. A un ajuntament normal li hauria de fer vergonya la feina que queda per fer per part seva.

El que demano és que es faci més; que sabem que es pot. Defensar-nos de la incapacitat d’Avanza donant suport a les vagues dels seus treballadors i a les reclamacions dels habitants de Gavà, Viladecans i Castelldefels, o reclamar millores en la pèssima gestió de Rodalies per part de la Generalitat i Renfe.

Volem un ajuntament que defensi els seus ciutadans i ciutadanes, i no que es quedi arraconat sense satisfer les demandes de la seva classe treballadora.