Miguel Herrera, portavoz del grupo municipal de PODEMOS

Article a càrrec del company Carles Pineda “Estem vivint uns temps complicats i decisius per construir el nostre futur. Patim una crisi ecològica, guerres amb gent desplaçada, dolor i mort. Oceans contaminats, els sòls plens de químics i l’aire de contaminants atmosfèrics. Pressionem els espais naturals perdent biodiversitat i destruint els equilibris naturals. Tot en nom d’un fals progrés, que no és ni sostenible, ni viable amb el model socio-econòmic actual.

El panorama no pinta bé, però som a temps de revertir les conseqüències, desplegant polítiques del bé comú que garanteixin un futur viable per la humanitat i pel planeta.

I, què proposem des d’En Comú Podem Gavà per millorar la nostra ciutat?

Tenim una molt bona notícia. El 2022 hem aconseguit reagrupar les forces progressistes, republicanes, feministes, LGTBIQ+ i ecologistes en la major força política cooperativa d’esquerres a la història de la ciutat. Treballarem en un objectiu comú: governar per a la gent, cap a les persones més vulnerables i pel nostre patrimoni natural.

Pel 2023 a En Comú Podem Gavà volem fer realitat la nostra idea de ciutat i ho farem totes juntes, amb diàleg i participació real. Volem un nou govern a la ciutat, que tingui més cura de les famílies que no arriben a final de mes, elaborarem plans d’ocupació i formació, atraient activitat econòmica moderna i eco-sostenible a Gavà, tenint més cura del nostre patrimoni natural, planificant zones d’arbres en lloc de talar-los, deixant de fer negocis amb fons voltor, amb més personal al servei de la gent i menys assessors, amb més beques escolars a principi de curs quan les famílies ho necessiten.

A En Comú Podem Gavà, volem una ciutat que ens faci sentir orgulloses/os. Junts/es, ho farem possible!”