Podi per a Pepe Oriola a Sepang
Podi per a Pepe Oriola a Sepang

Pepe Oriola ha tancat la seva participació en la primera cursa de les TCR Àsia 2019 a Malàisia amb un treballat podi que li ha permès presentar oficialment les seves credencials al títol. El pilot de Gavà va anar de menys a més amb el seu Hyundai i30 N TCR, durant tot el cap de setmana al Circuit de Sepang, i la passada matinada va protagonitzar una emocionant carrera, després de remuntar fins a cinc posicions en pista.

Oriola partia 8è en la sortida, per la graella invertida, i aviat va trobar a Lucca Engstler el seu principal rival a batre. Després de rebre diversos atacs del pilot alemany Oriola va poder contrarestar aquesta dura lluita i assegurar aquesta privilegiada posició. Un tercer lloc que li permeten posicionar-se en el rànking d’aspirants al campionat.

“Segur que els aficionats al motor han vibrat amb la meva actuació sobre l’asfalt. Ha estat una dura lluita, encara que no ho he tingut gens fàcil contra un rival de gran nivell. Però he aconseguit mantenir-lo a ratlla, i pujar al podi, després de millorar el rendiment del Hyundai, gràcies al gran treball de l’equip Solite Indigo Racing. Hem tingut molts problemes durant tot el cap de setmana, sobretot amb la velocitat punta del cotxe. Esperem tenir-ho resolt en les pròximes carreres per a ser més competitius. Aquest ha estat el meu debut a les TCR Àsia i he de reconèixer que és un campionat molt emocionant i de molt qualitat. Ho continuarem demostrant en les pròximes setmanes”, reconeix Pepe Oriola que, hores d’ara, ocupa la tercera posició de la general del campionat, amb 30 punts.

Precisament, Pepe Oriola ha tingut sensacions oposades durant el cap de setmana. Si aquest diumenge acaba tercer; en la jornada de dissabte, després de partir tercer, només va poder creuar sota la bandera a quadres en una meritòria quarta posició. La pròxima cita serà el cap de setmana del 4 i 5 de maig.