Pòdium per a Pepe Oriola a Uruguai
Pepe Oriola és el líder a la general

Pepe Oriola ha aconseguit, aquest cap de setmana, quedar primer en la segona de les curses disputades al circuit de la Rivera, a Uruguai, en una nova competició de les TCR South America.

La carrera va partir amb la graella invertida dels 10 primers de la classificació i Pepe Oriola, després de fer una gran sortida, es va col·locar tercer amb només una volta, superant a Urrutia. Una volta després, avançava Adalberto Baptista i se situava segon per darrere d’Otero. Ja com a líder, el pilot de Gavà va aconseguir guanyar 1 segon d’avantatge respecte a Santi Urrutia. A parir d’aquí, la carrera es va mantenir lineal fins que, en la volta 12, va sortir el Safety Car i l’avantatge que tenia Oriola es va diluir.

La cursa es va reprendre en la volta 13 i Oriola es va escapar novament i va guanyar sense problemes després que Urrutia s’hagués de retirar per problemes en la direcci hidràulica del seu vehicle.

El pilot de Gavà acaba el cap de setmana doncs coma líder de la general amb 124 punts, seguit per Baptista amb 99 i Reis amb 80. La pròxima data del TCR South America serà el cap de setmana del 2 i 3 d’octubre en el circuit de la Pineda, l’Uruguai.