Un centenar de motards homenatgen El Nene
Un centenar de motards homenatgen El Nene

Un centenar de motards han participat aquest diumenge en la XII macro sortida del Club Router Zona Cero Yamaha on també s’ha fet un homenatge a José Manuel Alcaraz, el “Nene”, fundador de l’empresa Zona Zero i del Moto Club Gavà, en el sisè aniversari de la seva mort.

La sortida es va fer des de les instal·lacions de Zona Zero cap a la Masia del Parc Segarrulls (Olèrdola), en un recorregut de 80 quilòmetres que va passar per les Costos del Garraf, Sant Pere Molanta, Guardiola de Fontrubí, Viloví del Penedès i finalment el Restaurant Masia del Parc Segarrulls d’Olèrdola.

Després de l’àpat, en un ambient molt distès i amenitzat per diversos components del Club Router, es van sortejar diferents productes i articles de motorista entre els participants.

També es va fer un reconeixement a José Manuel Alcaraz Navarro qui va dur el motociclisme català a nivells internacionals amb la promoció de joves pilots, convertits ara en campions Mundials.

Es va exposar la mítica moto d’Alcaraz

Pilots com Adam Raga, Laia Sanz, JM Alcaraz JR, David Cobos i una gran quantitat de campions Mundials, Europeus, Nacionals i de Catalunya, es van formar en les files de Zona Zero i el Moto Club Gavà, de la mà del “Nene”.