Influencers gastronòmics visiten el Mercat de Pagès
Influencers gastronòmics visiten el Mercat de Pagès

Un grup d’influencers gastronòmics van estar aquest dissabte a Gavà per visitar el Mercat de Pagès de la plaça Major. Així, Mariano Martínez, coordinador de l’AGT, Alba Vendrell (@labcnquemasmegusta), especialista en turisme local i gastronomia, Laura Jutglar (@babyfoodiebcn), periodista de la Sexta i Xavi Soriano (@flavorcook), col·laborador de RAC1 van mantenir una trobada informal amb l’Alcaldessa Gemma Badia i van passejar per les parades per conèixer de primera mà el producte del Parc Agrari.

Badia va mantenir una trobada informal amb els influencers gastronòmics.

Gemma Badia, ha valorat molt positivament que el Mercat de Pagès es consolidi perquè “contribueix a crear ambient de carrer els dissabtes al matí, a dinamitzar l’economia local i a promoure la compra de productes de proximitat

Josep Pañella, president de la Cooperativa Agropecuària de Gavà, assegura que “les parades dels dissabtes estant tenint una molt bona acceptació, tant per part dels propis pagesos com de la clientela, ja que hi ha molta gent que treballa els dimarts i no hi podia anar i ara ho pot aprofitar”.

Ara mateix n’hi ha quatre parades al Mercat de Pagès, tot i que n’hi ha cinc llicències i, per tant, encara es podria ampliar amb una parada més.

Segons Pañella, “de cara al futur, si tot va bé i no hi ha cap ensurt, i com que hi ha demanda s’haurà de posar també a la platja en horari de tarda, em consta que l’Ajuntament ho està estudiant i està interessat”.