Una platja de Notable
La platja de Gavà rep una nota de notable.

El 58% de les persones que visiten Gavà a l’estiu ho fan per gaudir de la platja. Per a un 15% la principal motivació són les activitats a la natura, i per a un 12% el turisme cultural. Així es desprèn de l’enquesta realitzada a més de 730 persones al Punt d’Informació Turística instal·lat a Gavà Mar durant la temporada alta de bany. De les persones enquestades, un 72% era de fora de Gavà, principalment d’altres municipis del Baix Llobregat (el 34%) o de l’àrea metropolitana (21%). El 50% venia en família i prop del 40% ho feia més d’un cop per setmana. Quant al mitjà de transport utilitzat per arribar a la platja, el 58% ho feia en cotxe, i un 16% en autobús.

Quant a la valoració general de la platja de Gavà, aquesta ha estat de 4 punts sobre 5. Els aspectes millor valorats són els equipaments; la percepció de seguretat; les instal·lacions esportives i jocs,  el servei de socorrisme i l’estat de la sorra, amb puntuacions entre el 4 i el 3,8. La valoració més baixa (3,4) és per a la zona taronja d’estacionament per a residents de Gavà.

Quant al grau de satisfacció de la visita turística, la valoració mitjana és d’un 8,2 sobre 10.Els bons resultats queden ratificats amb les principals acreditacions que s’han atorgat a la platja de Gavà. En concret la Bandera Blava, el Compromís Biosphere, la Q de Qualitat Turística i la bandera Ecoplayas.