Victòria de Pepe Oriola a Monza
Oriola celebrant el triomf.

Pepe Oriola ha aconseguit un valuós triomf en les TCR Europa amb l’equip Brutal Fish Racing Team en el mític Circuit de Monza. El pilot de Gavà va aprofitar la seva oportunitat en pista, després de protagonitzar una brillant sortida en la segona carrera d’aquest migdia. Oriola partia 6è, però no s’ho va pensar dues vegades, va arriscar al màxim i va escalar diverses posicions fins a sorprendre John Filippi, i col·locar-se líder. Malgrat els continus intents de Nicolas Baert i, sobretot, de Julian Briché en els últims viratges que el van obligar a posar l’Honda Civic al límit, Oriola va aconseguir creuar sota la bandera a quadres com a vencedor.

“Ja em tocava. Després d’un inici de temporada agredolça, a Monza ha arribat la meva oportunitat. Estic molt emocionat i esgotat, perquè no ho he tingut gens fàcil en pista. Briché m’ha obligat a anar al límit en les dues últimes voltes, però, per sort, l’Honda ha respost a la perfecció i he pogut tancar-li totes les portes”, ha relatat Pepe Oriola.

De fet, gavanenc havia demostrat ser un dels pilots més ràpids en pista des de la sessió d’entrenaments lliures del divendres, quan havia fet un crono de 2.05.679 (3r) sobre mullat i 1.58.887 (7è) en sec. Uns prometedors resultats que li van permetre classificar-se 5è en la Cronometrada amb 1.57.653, a menys de 5 centèsimes del ‘poleman’ Medhi Bennani.

En la primera carrera tenia clar que en la sortida havia de mantenir contacte amb el grup davanter per optar al podi. No obstant això, quan anava 4t, va protagonitzar una emocionant batalla amb Teddy Clairet per la 3a plaça, però no sabia que, quan només portava 4 voltes, un incident de carrera amb el propi Clairet el deixaria fora. Malgrat això, Oriola es va refer per signar un dels triomfs més esperats de la temporada.

“Ha estat un cap de setmana molt favorable. He aconseguit treure rèdit de les oportunitats que se m’han presentat en pista i no he dubtat a lluitar fins al final pel triomf”, ha relatat Pepe Oriola, qui, gràcies a aquesta victòria, contribueix al fet que Brutal Fish Racing Team es mantingui com un dels candidats més en ferm de la classificació per equips.

Aquest resultat donarà molta moral a Oriola, qui ja prepara el seu retorn en competició a Montmeló , els dies 10 i 11 d’octubre, on tindrà lloc la quarta prova de la temporada. “Tinc moltes ganes de córrer a casa, un circuit que m’ha donat moltes alegries durant la meva carrera professional. Llàstima que torni a competir a Montmeló en un any sense públic, encara que des de les seves cases segur que sentiré el seu alè i espero brindar-los un bon resultat ”, ha conclòs.