L'accés a la Sala de Plens per veure la Clau de la Ciutat serà lliure, però hi haurà control de l'aforament i mesures de seguretat sanitàries

A partir de dilluns 3 de gener es podrà visitar la clau de la ciutat a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Gavà. Es tracta d’una clau màgica que obre totes les llars de Gavà fent-se més gran o més petita i canviant de forma per adaptar-se a tots els panys de totes les portes que hi ha a la ciutat. És, doncs, una eina indispensable per tal que ses Majestats els Reis d’Orient puguin deixar els seus regals als infants gavanencs la nit del 5 de gener.

La clau es podrà visitar dilluns i dimarts 3 i 4 de gener de 10 a 13.30h. i de 16.30h a 18.30h., i el dimecres 5 de gener només pel matí de 10 a 13 hores. Tots els nens que vinguin a veure de prop aquesta clau màgica rebran una llumeta que s’encendrà durant la cavalcada.

L’accés serà lliure, sense cita prèvia, però amb control de l’aforament de la sala de Plens i amb les mesures de seguretats establertes per Sanitat com l’ús de mascaretes, utilització de gel i distància de seguretat.

Durant aquests dies, en concret de diumenge 2 de gener fins al 4 de gener, els nens i nenes de Gavà podran visitar el campament dels carters reials, instal·lat al Jardí del Museu de Gavà, i a la tarda del 5 de gener hi haurà la cavalcada del Reis Mags amb un recorregut amb modificacions, que s’estan ultimant i amb carrosses noves com la de carbó de la Companyia General del Foc.