Gran pilotatge de Pepe Oriola a Bèlgica
Pepe Oriola durant la cursa.

Pepe Oriola ha aconseguit, aquest cap de setmana, el millor resultat fins avui en les TCR Europe en el Circuit de Zolder (Bèlgica). El pilot gavanenc partia 12è després del seu company d’escuderia en Brutal Fisch Racing Team, Martin Ryba, i, després de diverses voltes, va aconseguir la 9a posició. A més, va disputar diverses batalles en pista, essent una de les atraccions de la jornada. Primer amb Sami Taoufik, al qual va deixar enrere per  donar caça a Mat’o Homola i creuar sota la bandera a quadres en una meritòria 7a posició.

Aquest resultat, que permet a Oriola treballar per Brutal Fish Racing Team, l’erigeixen com un dels ferms candidats al títol en la categoria per equips. Tot i que, en els entrenaments lliures el gavanenc va ser un dels pilots més ràpids sobre l’asfalt, en la Cronometrada, després d’aconseguir el passaport per a la Q2, un problema tècnic el va allunyar de les posicions de privilegi.

No obstant això, va arriscar al màxim en els primers viratges en la primera carrera puntuable on, malgrat partir dotzè, aviat va entrar en contacte amb el grup capdavanter. Va patit una sortida de pista però es va reincorporar a la cursa i va poder acabar en 10è lloc i obtenir 1 valuós punt .

Després de la prova Pepe Oriola manifestava que “no m’esperava un cap de setmana tan complicat i competitiu, però ja vaig advertir que les TCR Europe són un dels certàmens de referència. Estic content perquè partint des de tan lluny he pogut situar-me en el Top10 i Top7 respectivament. El cotxe ha millorat moltíssim i espero continuar sumant per a l’equip, ja que el nostre principal objectiu és adjudicar-nos el títol de marques, equips i pilots“

La pròxima participació de Pepe Oriola serà dies 26 i 27 de setembre a Monza (Itàlia).