Joan Campderà supera el Dakar
Joan Campderà supera el Dakar

Joan Campderà ja ha arribat a casa. Aquest cap de setmana aterrava a l’aeroport del Prat, on va ser rebut per un petit grups de familiars i amics, després d’haver superat amb bona nota el seu primer Dakar. Campderà, que recordem-ho, ha afrontat aquesta aventura en moto i en la categoria Original, és a dir sense cap tipus d’assistència externa, ha acabat 63è en la classificació final.

Campderà amb la medalla de finisher.

El gavanenc, després de rebre la medalla de finisher, que segons diu, “pesa molt” assegura que “ha estat una experiència extrema i super heavy per a un amateur que el seu dia a dia consisteix a treballar i anar a fer enduro els diumenges amb els amics. Es tracta d’una prova d’un nivell molt elevat”.

Campderà també ha explicat que ha conduït “amb prudència, cercant els camins més segurs, deixant passar als camions i cotxes a gran velocitat i amb una mitjana diària sobre la moto d’entre 6 i 10 hores entre dunes i pistes pedregoses, res de camins ràpids”

El gavanenc lamenta que “hi han hagut molts accidents i víctimes mortals”, la qual cosa demostra que “aquest ral·li no és cap broma” i que conclou “amb una barreja d’emocions contradictòries d’alegria, cansament , tristesa i molta nostàlgia per tornar a casa”