Oriola segon en la primera carrera del TCR Europe a Montmeló
Oriola segon en la primera carrera del TCR Europe a Montmeló

Pepe Oriola ha tornat a demostar el seu bon moment en les TCR Europa, i aquest cap de setmana ha pujat, de nou, al podi en aquesta ocasió a casa. Córrer a Montmeló és sempre especial per al pilot de Gavà que ha demostrat ser un dels rivals a batre en pista, després de classificar-se 4t en la cronometrada.

Oriola era conscient que se li presentava una oportunitat d’or per a signar un bon resultat en el Circuit, malgrat l’amenaça de pluja. Després de protagonitzar una brillant sortida que li va permetre recuperar una posició, es va situar a roda de Mat’o Homola, a qui va aconseguir avançar de manera brillant, abans de completar la primera volta. Una 2a posició que va haver de defensar amb fermesa en els últims compassos de la carrera, contrarestant els continus atacs de Taoufit.

El gavanenc assegurava que estava “molt feliç” perquèvaig guanyar la carrera anterior a Monza i ara he aconseguit aquest segon. Estem en bona ratxa, després d’un inici de campionat una mica més complicat”.

“Anem per totes. el meu repte continua sent aportar per a l’equip, sense renunciar a res. El podi d’avui és una mostra d’això i espero que ara que la sort la tinc de cara ho pugui aprofitar en les 5 carreres que resten per al final“, conclou Pepe Oriola.