Podi per a Pepe Oriola a Alemanya
Oriola a l'esquerra de la imatge.

Pepe Oriola ha aconseguit pujar novament al podi del Mundial de Turismes (WTCR) aconseguint una meritòria segona posició en la segona de les curses disputades aquest cap de setmana al mític circuit alemany de Nürbugring-Nordschleife. El pilot de Gavà i integrant de l’equip Campos Racing, al volant del seu Cupra, partia des de la pole. Va perdre la posició amb el guanyador, Guerrieri. En els primers revolts, però va poder defensar-se dels continus intents de Muller i Versvich.

Oriola va rodar sempre en el grup de favorits, adaptant-se a la perfecció a les exigències d’aquest circuit atípic. En la primera carrera va aconseguir acabar vuitè – el triomf va ser per Yvan Muller i en la tercera prova va fer sisè.

El gavanenc, que és novè a la general de pilots amb 50 punts assegurava sentir-se “molt content perquè he bregat una dura batalla amb els grans favorits al títol en les WTCR. Se m’ha escapat la victòria, però en l’“Infern Verd” de Nürburgring tot és possible. Ha estat una competició molt dura, amb un traçat molt llarg de 25 quilòmetres, però marxo amb la sensació d’haver fet les coses molt bé. He tingut el debut somiat en aquest circuit”.

Oriola ha confessat que ha estat el debut “somiat” en aquest traçat. Ara, ja prepara la següent prova de la competició, del 19 al 21 de maig a Zandvoort (Holanda). El pilot està disposat a mantenir aquesta bona dinàmica i seguir aconseguint brillants resultats.